Dit jaar is Burendag net iets anders dan anders; we houden voldoende afstand en we vieren het op een veilige manier, voor de deur. Bovendien organiseren we op Burendag van 19.30 tot 21.00 uur voor alle deelnemende buurten een online Burendag Pubquiz. Niet alleen leuk en gezellig om samen met je buren de Burendag af te sluiten en jullie kennis te testen, maar er zijn ook nog eens leuke prijzen te winnen! Vorm een team met je buren en doe gezellig mee. We leggen je graag uit hoe het in z’n werk zal gaan.

Om deel te kunnen nemen aan de online Burendag Pubquiz heb je sowieso een (stabiele) internetverbinding nodig. Daarnaast een scherm (laptop, iPad, televisie) met geluid om de livestream te kunnen volgen én een laptop, tablet of smartphone om de antwoorden op in te kunnen vullen. We beginnen de stream rond 19.00 uur, vanaf dan wordt er ook uitleg gegeven over het verloop van de quiz, een half uur later gaan we echt van start.

Je kunt meedoen met de pubquiz door je HIER aan te melden. Je krijgt dan ruim van tevoren een link en verdere instructies van ons waarmee jullie deel kunnen nemen.

Zorg ervoor dat jullie als buren veilig met elkaar kunnen overleggen en dat jullie je aan de richtlijnen van het RIVM houden. Zo kan bij mooi weer iedereen bijvoorbeeld voor zijn eigen deur zitten, met een eigen scherm. Onderling overleggen over de antwoorden kan, als jullie niet op gehoorafstand zitten, bijvoorbeeld via een groepsapp in WhatsApp. Gebruik jullie creativiteit, maar zorg ervoor dat er 1 persoon wordt aangesteld als teamcaptain en dat deze persoon de enige is die namens jullie buurt de antwoorden instuurt.

De quiz wordt gemaakt en gepresenteerd door Upbeatles.